Kunstgrasproject in Goirle

In Goirle ligt nu een mooi stuk kunstgras gelegd door Mastergrass. De familie Hendriks kan weer genieten van een prachtig gazon. Benieuwd naar dit project en naar de tevredenheid van de familie? Lees dan verder.

Bij de familie Hendriks ligt op dit moment 68m2 van het kunstgrassoort Java in de tuin. Een goede keuze, want dit kunstgras is sterk én heeft een mooie uitstraling. Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Bij Mastergrass hanteren wij verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles aan onze kunstgrasleggers overlaten. De familie Hendriks koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat de familie alleen hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest heeft Mastergrass voor ze geregeld.

De familie is gelukkig tevreden over het resultaat. “Super strak, netjes gewerkt!” Dat horen wij natuurlijk graag. Wil je meer weten over ons kunstgras of het aanleggen ervan? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website. We komen regelmatig in de regio Tilburg om kunstgras te leggen.

kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Java


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25