Kunstgrasproject in Helmond

De familie Rapmund uit Helmond heeft sinds kort een gloednieuw kunstgazon in de tuin en dat heeft Mastergrass voor ze geregeld. Benieuwd naar hoe wij te werk zijn gegaan? Lees dan verder.

De familie Rapmund was toe aan een nieuw gazon en koos voor kunstgras. Ideaal als je liever niet omkijkt naar het gras in de tuin. Mastergrass vertrok naar Helmond om de tuin van de familie om te toveren tot een mooi stuk kunstgras. Het resultaat mag er zijn. Ook de familie is tevreden, want ze lieten het volgende aan ons weten: “Heel mooi!”

De kunstgrasleggers van Mastergrass hebben 55m2 van het kunstgrassoort London aangelegd. Dit is een populaire kunstgrassoort uit onze collectie. Daarnaast koos de familie voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alle werkzaamheden gedaan heeft betreft het leggen van kunstgras. Wij hanteren verschillende opties hierin. Bekijk deze pagina voor de aanlegpakketten.

Heb je vragen over kunstgras of het laten leggen van kunstgras door Mastergrass? Neem dan contact op met ons, want wij helpen je graag verder. Vraag ook een gratis offerte of stalen aan bij ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25