Kunstgrasproject in Oss

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar de familie Meassen in Oss om hun tuin te voorzien van een kunstgazon. Ben je benieuwd naar dit kunstgrasproject? Lees dan snel verder.

De familie Meassen heeft een gloednieuw kunstgazon in de tuin dankzij Mastergrass. Met veel plezier hebben onze kunstgrasleggers 27m2 van het kunstgrassoort Bali gelegd in de tuin van de familie. Bali is een relatief donker kunstgras en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken. De uitstraling is erg mooi en dat vindt de familie ook. “Super” lieten zij aan ons weten.

De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles regelt. De klant hoeft alleen te zorgen voor een vrije doorgang. Voor het leggen van kunstgras hanteren wij verschillende opties. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Laat weten waar jouw voorkeur naar uitgaat en dan kijken we samen welke optie daar het beste bij past.

Kunstgras is een perfect alternatief voor ‘echt’ gras. Je hoeft nauwelijks meer om te kijken naar onderhoud en van pollen in de lucht heb je geen last meer. Meer weten over ons kunstgras of het aanleggen ervan? Neem dan contact met ons op en wellicht dat we binnenkort bij jullie in Oss kunstgras komen leggen.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25