Kunstgrasproject in Belfeld

Michel uit het Limburgse Belfeld heeft een prachtige tuin met zwembad, maar hij miste nog één ding om zijn tuin volledig te upgraden: kunstgras. Daar kwam Mastergrass aan te pas. En met succes. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van Michel.

Een overkapping met comfortabele zithoek, een ruime tuin én een zwembad in de tuin. Wat miste nog bij Michel uit Belfeld? Precies, mooi kunstgras. Ideaal als je allergisch bent voor pollen in de lucht of een hekel hebt aan je gras onderhouden.

Bij Michel ligt nu 122m2 gloednieuw kunstgras in de achtertuin. Hij koos voor het kunstgrassoort London. Dit is een innovatief kunstgrassoort uit onze collectie. Meer weten over ons assortiment? Bekijk hier ons assortiment.

Michel koos voor het startpakket. Dit houdt in dat Michel een vlakke ondergrond heeft gemaakt op de plek waar het kunstgras kwam te liggen. De rest is verzorgd door onze ervaren kunstgrasleggers. Een prima optie als je zelf ook iets wil bijdragen aan je nieuwe kunstgazon. Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties. Geef je voorkeuren aan en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Als Michel blij is, dan zijn wij ook blij. Dat was het geval, want hij was zeer te spreken over het resultaat. “Het ziet er strak uit. Beter dan verwacht!” De tuin is nu helemaal klaar om optimaal van te genieten.

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type London


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25