Kunstgrasproject in Beuningen

De tuin van de familie Groothuis ziet er nóg mooier uit dan voorheen, want Mastergrass is langskomen om een prachtig stuk kunstgras aan te leggen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.

Mastergrass vertrok naar het Gelderse Beuningen om de familie Groothuis te verblijden met mooi kunstgras in de tuin. Kunstgras is ideaal als je wil dat het gazon er altijd stralend uitziet, zonder er veel naar om te hoeven kijken. Daar dacht de familie Groothuis hetzelfde over. Er nu ligt nu maar liefst 110m2 bij ze in de tuin.

De familie koos voor het kunstgrassoort Bali. De kleur van dit kunstgras is relatief donker en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken, waardoor de uitstraling prachtig is. Dat is ook te zien op de foto hierboven. Gelukkig is de familie ook tevreden over het resultaat: “Super mooi geworden, dankjewel!”

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers. De familie Groothuis koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles voor ze werd gedaan. Benieuwd naar al onze mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met ons.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25