Kunstgrasproject in Cadier en Keer

In Cadier en Keer in het zuiden van Nederland ligt een prachtig stuk kunstgras bij de familie Schiffers. In de tuin kan weer volop gespeeld worden door de kinderen. Bekijk hier het resultaat ‘before’ en ‘after’.

Heb je kinderen die in de tuin spelen? Dan is het ideaal om een kunstgazon te hebben. Kunstgras kan namelijk tegen een stootje en blijft er altijd prachtig uitzien. De familie Schiffers zag er ook de voordelen van in en schakelde Mastergrass in om kunstgras te leggen. Het resultaat mag er zijn.

Er ligt 130m2 van het kunstgrassoort Bali in de tuin. Dit is een sterke kunstgrasmat, waar de kinderen veilig en fijn op kunnen spelen. Daarnaast is de uitstraling mooi door de nieuwe vezeltechnieken. Meer weten over dit kunstgrassoort? Bekijk dan deze pagina. De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat onze ervaren kunstgrasleggers alles van het begin tot eind geregeld hebben. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen. Geef jouw voorkeuren aan ons door en dan kijken we welk pakket hier het beste bij past.

De familie Schiffers is zeer tevreden. “Prachtig geworden, super!” Dat horen wij natuurlijk graag. De familie kan nu volop genieten van hun gloednieuwe kunstgazon. Woon je in de (omgeving van) Maastricht en wil je graag kunstgras laten leggen? Wij leggen binnen 14 dagen.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25