Kunstgrasproject in De Lutte

Mastergrass reist door Nederland en België om het mooiste kunstgras te leggen. Deze keer gingen onze kunstgrasleggers naar het Twentse De Lutte om Donny en Marco te verblijden met een nieuw kunstgazon. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

Heb je er genoeg van om zo vaak het gras te maaien? Ligt je gazon er vaak droog bij of heb je last van allergieën? Dan wordt het tijd om eens na te denken over kunstgras. Dan hoef je nergens meer naar om te kijken. Met diezelfde gedachte belden Donny en Marco Mastergrass. Van het een kwam het ander: er ligt nu maar liefst 64m2 kunstgras bij ze in de tuin.

Donny en Marco kozen voor het kunstgrasmerk Milaan. Deze kunstgrasmat heeft een unieke kleur groen met een natuurlijke uitstraling, zoals je ziet op de afbeelding hieronder. Het kunstgras past perfect bij de rest van de tuin. Donny en Marco zijn erg tevreden: “het is heel mooi geworden, dankjewel!”

Bij Mastergrass hanteren we vier opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Bij dit project is gekozen voor het uitgebreide pakket. Donny en Marco hoefden alleen te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest verzorgden onze kunstgrasleggers. Geef je voorkeuren aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25