Kunstgrasproject in Duffel

De familie Van Nuffellen wilden switchen van ‘echt’ gras naar kunstgras. Een hele goede keuze als je het ons vraagt. Met veel plezier hebben wij hun tuin van kunstgras voorzien. “De tuin is heel erg mooi geworden. We zijn erg blij met het eindresultaat.”

De familie Van Nuffelen uit Duffel kozen voor het kunstgrastype ‘Manchester’ uit onze collectie. Dit type kunstgras is een mooie mat voor siergras. Voor uitstraling is dit kunstgras super, maar het is minder ideaal voor intensief gebruik. Onze kunstgrasleggers hebben maar liefst 60m2 kunstgras aangelegd bij de familie. Gelukkig zijn er zeer tevreden mee. “De tuin is heel erg mooi geworden. We zijn erg blij met het eindresultaat.”

De familie van Nuffelen koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat klanten zelf niks hoeven te doen en dat Mastergrass alles voor je regelt. Wij hanteren hierin vier opties. Deze zijn afhankelijk van de prijs, toepassing en persoonlijke voorkeur. Voor meer informatie hierover of over kunstgras, neem dan gerust contact op met ons.

Switchen van ‘echt’ gras naar kunstgras is een goede keuze als je het ons vraagt. Kunstgras blijft altijd mooi en het onderhoud ervan is minimaal. Bekijk het verschil op de foto’s hierboven.

kunstgras manchester

manchester

De Manchester is een super mooie mat voor siergras. Deze mat is qua uitstraling een topper maar niet bedoeld voor intensief gebruik.
uitstraling
intensief
€ 24,95 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Manchester


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25