Kunstgrasproject in Ede

Het mooie Ede is weer een kunstgazon rijker, want Mastergrass is langs geweest bij de familie Radstaak. De tuin is weer helemaal opgeknapt en de familie is er erg over te spreken. “Wauw, wat mooi geworden! Hartelijk dank voor dit prachtige eindresultaat.” Benieuwd naar dit project? Lees dan snel verder.

De familie Radstaak uit Ede wilde een frisse wind door de tuin heen halen. Daar heeft Mastergrass uiteraard een steentje aan bijgedragen. Dankzij ons uitgebreide assortiment had de familie een ruime keuze aan kunstgras. Hun oog is uiteindelijk gevallen op het kunstgrassoort Milaan. Dit is een mooie mat met een unieke groene kleur, waardoor de mat natuurlijk oogt. Een goede keuze, al zeggen we het zelf.

Er ligt nu maar liefst 92m2 kunstgras bij de familie in de tuin. Zij kozen voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles van A tot Z door Mastergrass wordt geregeld: van het afvoeren van het oude gazon tot aan het opborstelen van het kunstgras. Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties hierin. Ben je benieuwd welke? Bekijk dan deze pagina.

De familie Radstaak is erg tevreden met hun gloednieuwe kunstgazon. “Wauw wat mooi geworden, hartelijk dank voor dit prachtige eindresultaat.” Dat vinden wij natuurlijk fijn om te horen. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kunstgras? Neem dan gerust contact op met ons.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25