Kunstgrasproject in Eindhoven

Kunstgras leggen is een vak. Dit werk laat je over aan Mastergrass, want wij zijn een expert op dit gebied. De familie Roosendaal uit Eindhoven koos voor Mastergrass en ze zijn blij met het resultaat. “Wat een vakmanschap, prachtig werk geleverd mannen.” Lees er hieronder meer over.

De tuin van de familie Roosendaal uit Eindhoven kon wel een make-over gebruiken. De familie trok Mastergrass aan de mouw en nu ligt er een gloednieuw kunstgazon bij ze in de tuin. Er ligt 50m2 van het kunstgrassoort London, een populair soort uit onze collectie. Het is een innovatief kunstgras met een mooie uitstraling dat tegen een stootje kan.

De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles voor je doet. Je hoeft alleen te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. Vind je het fijn om zelf juist veel te doen aan je nieuwe kunstgazon? Geen probleem, want wij hanteren verschillende opties. Van veel zelf doen, tot alles aan ons overlaten. Wij houden rekening met jouw wensen.

De familie Roosendaal kan weer genieten van een prachtig kunstgazon vanaf het terras. Ze zijn er ook erg blij mee: “Wat een vakmanschap, prachtig werk geleverd mannen.” Kunstgras is ideaal als je geen zin hebt in veel onderhoud. Het blijft namelijk jarenlang mooi. Heb je interesse in ons kunstgras? Neem contact met ons op of vraag gratis een offerte aan.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25