Kunstgrasproject in Helvoirt

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Helvoirt om de tuin van Frans te voorzien van kunstgras. Frans is zeer te spreken over het resultaat en kan niet wachten, totdat Mastergrass bij hem terugkomt voor de achtertuin.

Kunstgras is ideaal al je allergisch bent voor pollen in de lucht of een hekel hebt aan het gras onderhouden. Je hoeft namelijk nauwelijks om te kijken naar kunstgras. Daar dacht Frans hetzelfde over, dus vertrokken onze kunstgrasleggers naar Helvoirt.

In de tuin van Frans ligt nu 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort Milaan. Dit is een mat met een unieke groene kleur, waardoor het kunstgras erg natuurlijk oogt. Frans koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alle werkzaamheden verricht zijn door de kunstgrasleggers van Mastergrass. Frans hoefde alleen voor een vrije doorgang te zorgen. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles laten doen. Laat je voorkeur weten aan ons en wij zorgen ervoor dat het op die manier gebeurt.

Frans is erg tevreden over het resultaat. “Supermooi geworden! Wanneer kun je de achtertuin komen doen?” Wij willen natuurlijk niets liever dan terugkomen bij onze klanten. Overweeg je ook kunstgras in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25