Kunstgrasproject in Kontich

De kunstgrasleggers van Mastergrass werden opgeroepen om naar de provincie Antwerpen te gaan om de familie Verkammen te verblijden met kunstgras. Dat is goed gelukt. “Mooi gedaan, dankjewel!” Bekijk hieronder het resultaat.

Waarom zou je kiezen voor kunstgras in plaats van ‘echt’ gras? Eigenlijk heel simpel: je hebt weinig onderhoud, geen last van allergieën, het blijft altijd mooi en het lijkt veel op ‘echt’ gras. Dat dacht Andy verkammen uit Kontich ook, dus vertrok Mastergrass naar België.

In de tuin van Andy ligt nu 110m2 kunstgras van het kunstgrassoort London. Dit is een innovatief kunstgrassoort en valt in de smaak bij velen. Het past perfect bij de familie in de tuin. De kinderen zullen er ook vast en zeker plezier van hebben. Goede keuze dus. Andy is er zelf gelukkig ook blij mee. “Mooi gedaan, dankjewel!”

De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant alleen hoeft te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter en dat de rest van de taken voor Mastergrass is. Wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken? Dat kan, want wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Veel zelf doen of alles laten doen. Lees er hier meer over.

Vragen over kunstgras of het leggen van kunstgras door Mastergrass? Neem gerust contact op met ons, want wij helpen je graag verder.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25