Kunstgrasproject in Maastricht

Onze toppers van Mastergrass vertrokken naar het zuiden van Limburg om een prachtig kunstgrasproject te realiseren. Ditmaal bij de familie Heagmans. Na afloop herkende ze hun tuin nauwelijks terug. Met de palmbomen erbij ziet de tuin er prachtig uit. Benieuwd? Lees dan verder.

Er ligt maar liefst 40m2 van het kunstgrassoort Bali in de tuin van de Limburgse familie. Dit kunstgrassoort is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken, waardoor de uitstraling erg mooi is. Daarnaast kan dit kunstgrassoort tegen een stootje. Meer weten hierover? Bekijk dan deze pagina met ons gehele assortiment.
Bij Mastergrass luisteren wij naar de wensen van onze klanten. Geef aan wat jij wil betreft het leggen van kunstgras en wij houden hier rekening mee. Dit geldt ook voor het leggen van kunstgras. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Of wil je juist dat Mastergrass alles regelt voor jouw gloednieuwe kunstgras? Alles is mogelijk. De familie Heagmans koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat de familie het leggen van kunstgras heeft overgelaten aan Mastergrass.

Wij leggen kunstgras om onze klanten blij te maken. Gelukkig is dat gelukt bij deze familie, want ze zijn erg enthousiast over het resultaat: “Wow, wat een verschil!” Wil jij ook zo’n wow-effect bij je in de tuin? Bel eens met Mastergrass om de mogelijkheden te bespreken.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25