Kunstgrasproject in Molenschot

In het mooie Brabantse dorp Molenschot is de tuin van Annemieke nóg groener geworden dan deze al was. Hier heeft het kunstgras van Mastergrass voor gezorgd. “Wat een prachtig eindresultaat!”

Annemieke uit Molenschot heeft haar tuin een make-over gegeven door Mastergrass langs te laten komen. Kunstgras is ideaal als je een prachtig gazon wil, zonder er veel onderhoud aan te verrichten. Zo dacht Annemieke er ook over. Binnen de kortste keren was haar tuin voorzien van gloednieuw kunstgras. Het past perfect in haar groene tuin en ze is er erg blij mee: “Wat een prachtig eindresultaat.”

In de tuin van Annemieke ligt 50m2 kunstgras van het kunstgrassoort London. Dit kunstgras is het meest innovatieve kunstgras uit onze collectie. Dit kunstgras heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. Dankzij ons ruime assortiment zit er voor iedereen iets tussen.

Annemieke koos voor het basispakket. Dit houdt in dat Annemieke zelf het zandbed heeft verdeeld in haar tuin en heeft gezorgd voor een kantopsluiting. De rest heeft ze overgelaten aan onze ervaren kunstgrasleggers. Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Geef je voorkeuren door en wij houden hier rekening mee. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25