Kunstgrasproject in Mook

Kunstgras geeft je tuin een boost en dat beaamt de familie Maas uit Mook. Hun tuin ziet er weer stralend uit dankzij mooi kunstgras van Mastergrass. Ze zijn zeer te spreken over het resultaat. “Heel mooi, bedankt!” Benieuwd naar het kunstgazon van deze familie? Lees dan snel verder.

Wat doe je als je je tuin wil opfleuren, maar niet zit te wachten op onderhoud? Heel simpel: schakel Mastergrass in om kunstgras te leggen bij je in de tuin. Wij hebben een ruim assortiment, dus er zit altijd iets tussen naar je eigen smaak. De familie Maas koos voor het kunstgrassoort Bali. Dit is een sterke kunstgrasmat met een prachtige uitstraling door de donkergroene kleur. Er ligt nu 53m2 Bali bij ze in de tuin en het ziet er prachtig uit.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Ben je zelf handig? Dan komen wij het kunstgras graag brengen, zodat je zelf aan de slag kunt. Heb je geen idee hoe je kunstgras legt? Geen probleem, dan doen onze ervaren kunstgrasleggers dit graag voor je. Er is veel mogelijk bij Mastergrass. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact op met ons.

De familie Maas uit Mook kan nu pas écht genieten van hun prachtige tuin. Vanuit de loungehoek in het tuinhuis kijken ze uit op hun gloednieuwe kunstgazon. “Heel mooi, bedankt!”

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25