Kunstgrasproject in Ospel

Mastergrass bezocht het Limburgse Ospel. Anie heeft haar ‘echte’ gras laten omtoveren tot een gloednieuw kunstgazon. Het ziet er weer superstrak uit. Bekijk hier de ‘before’ en ‘after’ foto.

Met veel plezier vertrokken onze ervaren kunstgrasleggers naar het Limburgse Ospel. Anie had liever kunstgras in haar tuin liggen in plaats van ‘echt’ gras. Dat is voor Mastergrass geen probleem, dus binnen een korte tijd lag daar een kunstgazon. Ideaal als je geen zin hebt in onderhoud en wil dat het gras er jarenlang mooi bij ligt.

Bij Anie in de tuin ligt nu 30m2 kunstgras van het soort Milaan. Dit is een mooie mat met een unieke kleur groen, waardoor het erg natuurlijk oogt. Wil je meer informatie over het kunstgrassoort Milaan? Bekijk het hier kunstgrassoort Milaan.

Anie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles is geregeld door Mastergrass. Superhandig als je zelf geen zin hebt om de handen uit de mouwen te steken. Geef je wensen door aan Mastergrass en wij kijken naar de mogelijkheden. Ook als je zelf het werk op je wil nemen, is dat bij ons geen probleem. Bekijk hier onze verschillende opties betreft het leggen van kunstgras.

En wat vind jij van de switch naar kunstgras? Anie is in ieder geval erg enthousiast. “We zijn erg blij met hoe het geworden is, dankjewel!” Dat horen wij natuurlijk graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als je vragen hebt.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25