Kunstgrasproject in Oss

Kunstgras heeft veel voordelen en dat vond Ilse uit Oss ook. Bij haar ligt nu een prachtig stuk kunstgras in de tuin. Ze vindt dat haar tuin nu ineens een stuk groter oogt. Dat wil iedereen toch? Lees hier meer over dit kunstgrasproject.

Wat doe je als je je tuin een extra twist wil geven, maar niet goed weet wat je moet doen? Denk eens aan een stuk kunstgras leggen. Dit heeft Ilse uit Oss ook gedaan en ze is er zeer over te spreken. “Super, de tuin oogt ineens een heel stuk groter!” Wat een stukje kunstgras in je tuin al niet kan doen.

Bij Ilse ligt nu 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort Bali in de tuin. Dit is relatief donker kunstgras en gemaakt met de nieuwste vezeltechniek, waardoor de uitstraling erg mooi is. Naast de mooie uitstraling kan het ook tegen een stootje. Meer weten over Bali? Bekijk dan deze pagina. 

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Geef je wensen door, dan kijken wij wat daar het beste bij past. Ilse koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat ze alleen hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest is gedaan door Mastergrass. Bekijk de foto hieronder van het proces van kunstgras leggen bij Ilse in haar tuin.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25