Kunstgrasproject in Rosmalen

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Rosmalen om de tuin van familie Zwaard te voorzien van kunstgras. Zo gezegd, zo gedaan: de tuin ziet er fantastisch uit. “Supertevreden, de tuin is netjes gemaakt!”

Kunstgras is de perfecte oplossing als je de tuin wil opfleuren, maar weinig onderhoud wil hebben. Dat dacht familie Zwaard uit Rosmalen ook. Onze kunstgrasleggers hebben 55m2 kunstgras van de kunstgrassoort ‘London’ in de tuin gelegd. De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een doorgang van 90 centimeter naar de tuin en dat de rest volledig wordt geregeld door onze kunstgrasleggers.

Zoals je ziet op de foto hierboven is de tuin erg mooi geworden. Gelukkig is familie Zwaard er ook blij mee. “Supertevreden, de tuin is netjes gemaakt!” Kunstgras in de tuin is zeker een aanrader. Het aanleggen ervan is zo geregeld, het onderhoud is minimaal en het gras blijft jarenlang mooi. Bij Mastergrass krijg je ook nog eens 10 jaar garantie!

Voor vragen over kunstgras of het aanleggen ervan, kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvend een offerte of stalen aan te vragen.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25