Kunstgrasproject in Sevenum

Kunstgras van Mastergrass ligt binnen 14 dagen bij je in tuin, op het terras of op je balkon. Met ons ruime assortiment zit er altijd iets voor je tussen. Dat was ook het geval bij familie Ouwerkijk uit Sevenum. Ze zijn er erg blij mee. “Heel netjes gewerkt, tot in de puntjes perfect uitgevoerd”.

In de tuin van de familie Ouwerkijk ligt nu een prachtig stuk kunstgras van het kunstgrassoort Milaan. Dit is een mat met een unieke groene kleur, waardoor het zeer natuurlijk oogt. Bij Mastergrass bieden we veel verschillende kunstgrassoorten aan, zodat er voor iedereen iets in de aanbieding is. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk het hier.

Kunstgrasleggen is een proces: het oude gazon afvoeren, granulaat inrijden, ondergrond aantrillen, stabilisatiedoek aanbrengen en ga zo maar verder. Bij Mastergrass doen we dit graag voor je, maar je kan ook zelf het een en ander uitvoeren. Daarom hanteren we verschillende opties. Bekijk ze hier. De familie Ouwerkijk koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat zij alleen voor een doorgang hoefde te zorgen. De rest deed Mastergrass voor ze.

De familie is blij met het resultaat: “Heel netjes gewerkt, tot in de puntjes perfect uitgevoerd!” Ben je benieuwd naar ons kunstgras? Vraag dan gratis stalen aan of een vrijblijvende offerte. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag verder met jouw kunstgraswens.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25