Kunstgrasproject in Tiel

De familie Van Barneveld uit Tiel heeft het goed voor elkaar in de tuin, want sinds kort ligt er een prachtig grasveld van kunstgras. De kinderen kunnen volop voetballen en spelen, zonder dat het gras beschadigt. Ideaal toch? Lees er hieronder meer over.

Kunstgras van Mastergrass heeft goede demping, beschadigt nauwelijks en is dus zeer geschikt voor kinderen om op te ravotten. De familie Van Barneveld zag ook de voordelen in van kunstgras en daarom gingen wij bij ze langs. Eindstand: een gloednieuw kunstgazon waar ook de kinderen erg blij mee zijn. “Heel snel en superstrak gelegd, dankjewel!”

Er ligt 110m2 van het kunstgrassoort Java bij de familie in de tuin. Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze supersterk. Ben je benieuwd naar ons volledig assortiment? Bekijk dan deze pagina. 

De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat je alleen voor een doorgang hoeft te zorgen, zodat onze kunstgrasleggers zonder problemen aan de slag kunnen. Wij hanteren verschillende opties: van veel zelf doen tot alles laten doen. Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Nog vragen over het laten leggen van kunstgras? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Java


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25