Kunstgrasproject in Veghel

De familie Van Bussel uit Veghel wilde hun tuin upgraden met kunstgras. Dat is een zeer goed idee als je het ons vraagt. Je hoeft namelijk nauwelijks om te kijken naar je kunstgazon en dat is ideaal. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van de familie Van Bussel.

De familie Van Bussel uit Veghel koos voor het kunstgrastype ‘Java’ uit onze collectie. Door de twist in de vezel van dit kunstgras, ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit. Daarnaast is dit kunstgras supersterk. In de tuin van de familie ligt nu maar liefst 60m2 en ze zijn er zeer over te spreken. “We zijn er superblij mee!” Dat horen wij natuurlijk het liefste. De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een doorgang van 90 centimeter naar de tuin en dat de rest volledig wordt geregeld door onze kunstgrasleggers.

Nooit meer pollen in de lucht, grasmaaien of moddervoeten. Dat is het voordeel van kunstgras. Heb je nog vragen over kunstgras of het aanleggen ervan? Neem contact op met ons en wellicht dat we binnenkort bij je in Veghel kunstgras komen leggen. Binnen 14 dagen kan er bij jou in de tuin een gloednieuw kunstgazon liggen.

kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Java


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25