Kunstgrasproject in Vlijmen

Kunstgras is in veel situaties ideaal. Als je een zwembad in de tuin hebt bijvoorbeeld. Familie van Bloois koos er daarom voor om de tuin een make over te geven door kunstgras te laten leggen door Mastergrass. Benieuwd naar het resultaat ‘before’ en ‘after’? Lees dan verder.

De familie van Bloois uit Vlijmen heeft een zwembad in de tuin en dan is niets fijner om er kunstgras omheen te hebben. Door het kunstgras is er een zachte ondergrond als er veel op blote voeten wordt gelopen in de tuin. Daarnaast krijg je door het kunstgras geen modder en viezigheid. Dat is dus ideaal en daarom koos de familie voor kunstgras.

Er ligt nu maar liefst 59m2 kunstgras van het kunstgrassoort Bali bij ze in de tuin. Dit kunstgras is relatief donker, zoals je ziet op de foto hieronder. Bali is ook gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken wat de uitstraling ten goede komt. Bij Mastergrass garanderen wij snelle service. Binnen 14 dagen is jouw tuin namelijk voorzien van kunstgras. Onze snelle service waardeerden ook de familie van bloos. “Fijn dat het zo snel gerealiseerd kon worden! “

De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat het meeste werk werd gedaan door Mastergrass. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Benieuwd hiernaar? Bekijk dan deze pagina. Ook voor andere vragen kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op met ons. Wist je dat je ook gratis stalen kan aanvragen?

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25