Kunstgrasproject in Wijchen

Bij Mastergrass bieden wij mooi kunstgras aan in alle soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Daarnaast luisteren we naar de wensen van onze klant betreft het leggen van kunstgras. Er is veel mogelijk. Daar weet Mia uit Wijchen alles van. Bij haar ligt nu een prachtig kunstgazon in de tuin. Lees er hier meer over.

Vind je kunstgras mooier dan ‘echt’ gras of wil je er gewoon zo min mogelijk naar om kijken? Er zijn genoeg redenen waarom kunstgras ideaal is voor in je tuin, op het terras of op het balkon. Ook Mia uit Wijchen zag de voordelen ervan in. Daarom belde ze Mastergrass op om een stuk kunstgras te laten leggen. Zo gezegd, zo gedaan.

Er ligt nu 30m2 kunstgras van het kunstgrassoort London bij Mia in de tuin. Dit is een populair kunstgrassoort uit onze collectie. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk het hier. Er zit vast en zeker iets tussen wat aan jouw wensen voldoet.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: veel zelf doen of alles laten doen. Mia koos voor het startpakket. Dit houdt in dat Mia voor een vlakke ondergrond moest zorgen en dat de rest door ons is gedaan. Iedereen is anders en daar houden we graag rekening mee. Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden. 

Mia is erg blij met haar nieuwe kunstgazon in de tuin. Ze liet ons het volgende weten: “Heel mooi geworden, dankjewel!” Daar worden wij ook blij van. Heb je ook interesse in kunstgras? Neem contact met ons op voor meer informatie. Vraag ook vrijblijvend een offerte of stalen aan.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25