Mastergrass vertrok naar Almere om de tuin van de familie Ronbout aan te pakken met een prachtig stukje kunstgras. Geweldig resultaat! 

Kunstgrasproject in Almere

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Almere om te doen wat ze het liefste doen: kunstgras leggen. Deze keer bij de familie Ronbout en het resultaat mag er zeker zijn, zoals je ook ziet op de foto hierboven. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van de familie Ronbout.

De familie Ronbout uit Almere koos voor het kunstgrassoort ‘London’. Dit kunstgrassoort is het meest innovatieve kunstgras uit onze collectie. Het heeft namelijk een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. De familie is er in ieder geval erg blij mee, want ze lieten ons het volgende weten: “We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat.”

De familie Ronbout koos voor het ‘complete pakket’. Dit houdt in dat onze kunstgrasleggers alles van het begin tot eind voor je regelen. Dat is ideaal dus. Uiteindelijk ligt er nu 42m2 mooi kunstgras in de tuin, zoals je ook ziet op de foto hierboven. Kunstgras om de trampoline is natuurlijk ideaal. Zo kan er flink op gespeeld worden, zonder het gras eronder lijdt.

Overweeg je ook kunstgras of heb je er nog vragen over? Laat het ons gerust weten. Bij ons is het ook mogelijk om gratis stalen opgestuurd te krijgen of vrijblijvend een offerte aan te vragen.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…