De familie Van Westrik was toe aan een make-over in haar tuin en koos ervoor om kunstgras van Mastergrass te laten leggen op haar gazon. 

Kunstgrasproject in Amersfoort

De familie van Westrik uit Amersfoort trok Mastergrass aan de mouw voor het leggen van kunstgras. Voor kunstgras ben je bij ons aan het juiste adres natuurlijk, dus wij hebben in korte tijd bij deze familie kunstgras gelegd. Lees verder voor meer informatie over dit project.

De familie Van Westrik koos een populaire kunstgrassoort bij Mastergrass, namelijk de ‘London’. Dit kunstgras was ideaal voor in deze mooie tuin, zoals je kunt zien op de foto’s op deze pagina. Onze kunstgrasleggers hebben met veel plezier 30m2 kunstgras gelegd in de tuin van de familie Van Westrik. De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat onze kunstgrasleggers van het begin tot het eind alles geregeld hebben. Dit pakket wordt overigens het meest gekozen door klanten.

Het resultaat mag er wezen, want de familie van Westrik is zeer tevreden over hun nieuwe kunstgazon. Dit lieten zij aan ons weten: “De tuin is heel mooi geworden, mijn complimenten.” Is kunstgras laten leggen ook iets voor jou? Bekijk eens de foto op deze pagina om te bewonderen hoe ‘echt’ dit gras is. Daarnaast is kunstgras ideaal, omdat je het onderhoud ervan minimaal is. Dat is dus zeker het overwegen waard. Heb je vragen over het leggen van kunstgras bij Mastergrass? Neem gerust contact op met ons.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…