Bij Monique in Amsterdam ligt sinds kort een mooi stuk kunstgras dat met veel plezier is gelegd door de kunstgrasleggers van Mastergrass. 

Kunstgrasproject in Amsterdam

Bij Monique in Amsterdam ligt sinds kort een mooi stuk kunstgras dat met veel plezier is gelegd door de kunstgrasleggers van Mastergrass. Gelukkig is Monique zeer te spreken over het resultaat. benieuwd naar dit project? Lees dan snel verder.

Kunstgras is een ideale oplossing als je weinig onderhoud wil aan je gazon, maar dat het er wel altijd keurig bij ligt. Daar dacht Monique uit Amsterdam hetzelfde over, dus vertrok Mastergrass naar onze hoofdstad om haar tuin te voorzien van kunstgras.

Monique koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles wordt geregeld door Mastergrass. Ook het oude gazon van Monique hebben onze ervaren kunstgrasleggers weggewerkt. Wij hanteren nog een aantal andere opties betreft het leggen van kunstgras. Afhankelijk van jouw wensen kies je welke optie het meest geschikt is. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie hierover.

In de tuin van Monique ligt nu 22m2 van het kunstgrassoort London, een populaire uit onze collectie. Monique is gelukkig erg tevreden over het resultaat. Ze liet ons namelijk het volgende weten: “Heel mooi gedaan, dankjewel!” Bekijk op de foto’s de tuin vóór het bezoek van Mastergrass en het resultaat erna. Dat ziet er goed uit, toch?

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…