De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van kan worden gemaakt. 

Kunstgras in Apeldoorn

In mei 2020 hebben wij dit prachtige project geïnstalleerd in Apeldoorn.

De tuin was slecht onderhouden en de eigenaren hadden geen tijd om het natuur gras goed bij te houden. Ze hebben 2 jonge kinderen die veel buiten in de tuin aan het spelen zijn. Door de trampoline waren er veel kale plekken rondom te vinden.

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van kan worden gemaakt. Daarom hebben we de London geïnstalleerd. Deze heeft de hoogste sierwaarde en door de ondersteunende vezels is dit type kunstgras zeer geschikt voor intensief gebruik rondom trampolines.

Ook onze onderbouw is uitermate geschikt voor spelende kinderen door het betonpuin/menggranulaat wat wij aanbrengen. Hiervan wordt de toplaag hard en krijg je bij intensief spelen geen last van deuken in de onderbouw. Doordat er 15 kg per m2 infill zand in het gras gaat heeft het gras meer body.

Bij deze tuin is de complete aanlegservice door Mastergrass uitgevoerd. Bestaand gras hebben we verwijderd en alles aangevuld voor een stabiele onderbouw. Daarna hebben we het kunstgras aangelegd en netjes afgewerkt. Ook hebben wij 25 betonbandjes geïnstalleerd/geplaatst langs de hegjes zodat het kunstgras goed opgesloten is en niet bevuild kan worden door het zand in de bosjes.

We hebben in totaliteit 55 m2 kunstgras geïnstalleerd. De klant was zeer tevreden met de nieuwe tuin en zouden ons aanbevelen aan vrienden en familie.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…