Michel uit het Limburgse Belfeld heeft een prachtige tuin met zwembad, maar hij miste nog één ding om zijn tuin volledig te upgraden: kunstgras. Daar kwam Mastergrass aan te pas.

Kunstgrasproject in Belfeld

Michel uit het Limburgse Belfeld heeft een prachtige tuin met zwembad, maar hij miste nog één ding om zijn tuin volledig te upgraden: kunstgras. Daar kwam Mastergrass aan te pas. En met succes. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van Michel.

Een overkapping met comfortabele zithoek, een ruime tuin én een zwembad in de tuin. Wat miste nog bij Michel uit Belfeld? Precies, mooi kunstgras. Ideaal als je allergisch bent voor pollen in de lucht of een hekel hebt aan je gras onderhouden.

Bij Michel ligt nu 122m2 gloednieuw kunstgras in de achtertuin. Hij koos voor het kunstgrassoort London. Dit is een innovatief kunstgrassoort uit onze collectie. Meer weten over ons assortiment? Bekijk hier ons assortiment.

Michel koos voor het startpakket. Dit houdt in dat Michel een vlakke ondergrond heeft gemaakt op de plek waar het kunstgras kwam te liggen. De rest is verzorgd door onze ervaren kunstgrasleggers. Een prima optie als je zelf ook iets wil bijdragen aan je nieuwe kunstgazon. Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties. Geef je voorkeuren aan en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Als Michel blij is, dan zijn wij ook blij. Dat was het geval, want hij was zeer te spreken over het resultaat. “Het ziet er strak uit. Beter dan verwacht!” De tuin is nu helemaal klaar om optimaal van te genieten.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…