Mastergrass heeft een prachtige tuin aangelegd bij de familie Moonen in Berghem. Door het kunstgras lijkt de tuin zo goed als nieuw. 

Kunstgrasproject in Berghem

De familie Moonen uit Berghem wilde graag kunstgras in hun prachtige tuin, dus dat heeft Mastergrass uiteraard geregeld. zij kozen voor het ‘complete pakket’. Wat dit inhoudt, lees je hieronder.

Mastergrass vertrok naar Berghem om de tuin van de familie Moonen onder handen te nemen. En met resultaat, want de familie was er zeer over te spreken. “De tuin is prachtig geworden, echt vakmanschap.” Hoe het er uitziet, zie je op de foto hierboven.

De tuin is nu voorzien van 125m2 kunstgras van de kunstgrassoort ‘Bali’. Dit kunstgras is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken. De familie Moonen koos daarnaast voor het ‘complete pakket’. Dit houdt in dat onze kunstgrasleggers alles van het begin tot het einde voor je regelen. Zelf hoef je dus niets te doen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het pakket ‘start’, ‘basis’ of ‘uitgebreid’. Welk pakket het meest geschikt is, is afhankelijk van de prijs, toepassing en eigen voorkeuren.

Kunstgras in de tuin met een zwembad is ideaal, omdat je niet bang hoeft te zijn voor modder of verkleuring van het gras. Daarnaast blijft het er altijd mooi uitzien en is het zacht aan de voeten. Wil je meer informatie over het kopen en laten leggen van kunstgras? Neem contact op met ons.

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…