De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en waar een sleeplift overeen kan. 

Kunstgras in Beuningen

In Beuningen hebben we de afgelopen 2 jaar in de wintertijd het binnen- en buitenproject gerealiseerd voor Speijer Sports.

In 2019 kwam Remo naar ons toe voor het leggen van 250 m2 rood en zwart. Dit kwam ook terug in de huisstijl van Speijer Sports. We hebben een rode loper gecreëerd van kunstgras bij de ingang van Speijer Sports en een prachtige rode vloer waar de sporters functioneel op kunnen trainen.

De vraag van de klant was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en waar een sleeplift overeen kan. Het type gras Liga is uitermate geschikt als vloer bij sportscholen door de sterke krulvezel die jarenlang mee kan en waar intensief op gesport kan worden. In 2019 einde jaar vroeg Remo ons ook om het buitengedeelte te voorzien van kunstgras. Wij hebben buiten nogmaals 250 m2 rood kunstgras geïnstalleerd van dezelfde kwaliteit als binnen. Ook is buiten een running track/speedladder geïnstalleerd waar de leden functioneel en op conditie kunnen trainen.

Door corona is dit uiteindelijk een goede zet geweest om buiten 250 m2 sportvloer kunstgras te installeren zodat alle trainingen bij Speijer Sports gewoon door konden gaan. In de buitenmat hebben wij nog wel kwartszand toegevoegd voor de temperatuur verschillen die buiten optreden zodat het kunstgras mooi op zijn plek blijft liggen. Door middel van extra zand kan de mat ook beter tegen een stootje.

Zoals je kunt zien op de foto is de sportschool met 250 m2 gras vergroot en kan er met droog weer lekker buiten functioneel getraind worden. Remo is erg tevreden met ons en voor in 2021 staan er weer mooie uitbereidingen op de planning.

€ per m²

Lila

De Liga is luxueus, gekleurd kunstgras voor indoor en creatieve toepassingen. Het is een laagpolig kunstgras dat voor verschillende doeleinden inzetbaar is.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…