De tuin van de familie Groothuis ziet er nóg mooier uit dan voorheen, want Mastergrass is langskomen om een prachtig stuk kunstgras aan te leggen.

Kunstgrasproject in Beuningen

De tuin van de familie Groothuis ziet er nóg mooier uit dan voorheen, want Mastergrass is langskomen om een prachtig stuk kunstgras aan te leggen. benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.

Mastergrass vertrok naar het Gelderse Beuningen om de familie Groothuis te verblijden met mooi kunstgras in de tuin. Kunstgras is ideaal als je wil dat het gazon er altijd stralend uitziet, zonder er veel naar om te hoeven kijken. Daar dacht de familie Groothuis hetzelfde over. Er nu ligt nu maar liefst 110m2 bij ze in de tuin.

De familie koos voor het kunstgrassoort Bali. De kleur van dit kunstgras is relatief donker en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken, waardoor de uitstraling prachtig is. Gelukkig is de familie ook tevreden over het resultaat: “Super mooi geworden, dankjewel!”

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers. De familie Groothuis koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles voor ze werd gedaan. Benieuwd naar al onze mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met ons.

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…