Mastergrass heeft ook in Culemborg mogen doen wat we het liefste doen: kunstgras leggen. Dit keer bij familie Heikamp. 

Kunstgrasproject in Culemborg

Mastergrass heeft ook in Culemborg mogen doen wat we het liefste doen: kunstgras leggen. De familie Heikamp was zeer te spreken over hun nieuwe kunstgazon. “Ik ben er erg blij mee, het is echt een stuk beter geworden dan het was!”

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Culemborg om 22m2 kunstgras te leggen in de mooie tuin van de familie Heikamp. Hun voorkeur ging uit naar kunstgrassoort ‘Amsterdam’. Een zeer goede keuze, zoals je ziet op de foto hierboven. Een deel van de tuin is voorzien van kunstgras, zodat de gehele look een upgrade krijgt. Gelukkig was de familie zelf ook tevreden over het eindresultaat, want voor we weer vertrokken werd het volgende tegen ons gezegd: “Ik ben er erg blij mee, het is echt een stuk beter dan dat het was!”

De familie Heikamp koos voor het complete pakket en dat houdt in dat onze kunstgrasleggers alles voor je regelen, zodat je zelf op je luie stoel kan blijven zitten. Dit is overigens de populairste keuze onder onze klanten. Denk je er ook over na om kunstgras te laten leggen? Een groot voordeel is dat het onderhoud minimaal is, zodat je nauwelijks naar je kunstgazon hoeft om te kijken. Ideaal toch? Laat het ons gerust weten als je vragen hebt.

€ 32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…