David was toe aan een make-over in haar tuin en koos ervoor om kunstgras van Mastergrass te laten leggen op haar gazon. 

Kunstgrasproject in Den Bosch

David uit Den Bosch wilde graag zijn tuin een make-over geven door kunstgras aan te leggen. dat is geen probleem, want Mastergrass regelt dat. Met succes, want David was zeer tevreden over zijn nieuwe kunstgazon. “We zijn erg blij met het eindresultaat, netjes werk.”

David uit Den Bosch koos voor het kunstgrastype ‘Java’ uit onze collectie. Dit kunstgrassoort is erg sterk. Door de twist in de vezel ziet dit kunstgras er van elke kant hetzelfde uit. De tuin van David is nu voorzien van 75m2 kunstgras. Hij koos voor het pakket ‘start’. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een vlakke ondergrond. De rest regelen de kunstgrasleggers van Mastergrass voor je.

Op de foto hierboven zie je hoe de tuin er vóór de make-over uitzag en hoe het er nu uitziet. Dat ziet er prachtig uit, toch? Gelukkig vindt David dat ook. “Wij zijn erg blij met het eindresultaat, netjes werk.” Het voordeel van kunstgras: dit kunstgras blijft er jarenlang zo mooi uitzien. Wil jij ook kunstgras in de tuin laten leggen? Wij komen veel in Den Bosch om kunstgras te leggen. Neem contact op met ons.

€ 27,50 per m²

Java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…