snelle levering
15 jaar garantie

Daphne Huskens was toe aan een make-over in haar tuin en koos ervoor om kunstgras van Mastergrass te laten leggen op haar gazon. 

Kunstgras in Den Bosch

Daphne Huskens was toe aan een make-over in haar tuin en koos ervoor om kunstgras van Mastergrass te laten leggen op haar gazon. Haar tuin straalt weer en ze heeft zeker geen spijt van deze keuze. “Netjes eindresultaat, super!”

In de tuin van Daphne Huskens in Den Bosch hebben onze kunstgrasleggers van Mastergrass met veel plezier mooi kunstgras gelegd. Kunstgras was voor haar de ideale optie, omdat het onderhoud minimaal is en het precies lijkt op ‘echt’ gras. Daarnaast gaat het kunstgras jarenlang mee en heeft ze geen last meer van pollen in de lucht.

De keuze is reuze wat betreft soorten kunstgras bij Mastergrass. Daphne koos voor het kunstgras Amsterdam uit onze collectie. Maar liefst 28m2 kunstgras ligt er nu bij haar in de tuin. Daphne is zeer tevreden over het eindresultaat. Dit liet ze namelijk aan ons weten, nadat haar nieuwe kunstgazon was gelegd: “Netjes eindresultaat, super!” Dat horen wij natuurlijk graag. Wij wensen Daphne ontzettend veel plezier met haar kersverse kunstgazon.

Op de foto hierboven is het eindresultaat te zien van het kunstgrasproject in Den Bosch bij Daphne. Dat ziet er goed uit toch! Heb jij ook interesse in kunstgras en kom je uit de regio Den Bosch? Neem gerust contact op met ons.

€ 32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…