Onze ervaren kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Den Bosch om de tuin van Maya Siwaletti te voorzien van 24m2 kunstgras.

Kunstgrasproject in Den Bosch

Ben je op zoek naar gras dat weinig onderhoud nodig heeft en dat je tuin nét iets opfleurt? Dan is kunstgras de ideale oplossing. Daar dacht Maya Siwaletti uit Den Bosch hetzelfde over. Benieuwd naar haar ervaring met Mastergrass? Lees dan snel verder.

Onze ervaren kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Den Bosch om de tuin van Maya Siwaletti te voorzien van 24m2 kunstgras. En dat is gelukt! Haar tuin ziet er fantastisch uit, zoals je ziet op de foto hierboven. Maya koos voor het kunstgrassoort Bali uit onze collectie. Daarnaast koos ze voor het complete pakket, net als veel andere klanten van Mastergrass. Dit houdt in dat alles voor je geregeld wordt.

Het resultaat mag er wezen. De tuin van Maya ziet er weer stralend uit en gelukkig is ze er zelf ook blij mee. “Ik ben superblij met het resultaat. Erg hard gewerkt, mijn complimenten hoor!” Ben je nu nieuwsgierig geworden naar onze kunstgrasmogelijkheden? Kijk gerust eens verder op onze website. Kunstgras is ideaal als je zo min mogelijk onderhoud wil. Wij realiseren in de regio Den Bosch binnen 14 dagen kunstgras bij je thuis. Vraag ook vrijblijvend een offerte aan bij ons.

€ 42,00 per m²

Bali

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…