snelle levering
15 jaar garantie

De familie Van Nuffellen wilden switchen van ‘echt’ gras naar kunstgras. Een hele goede keuze als je het ons vraagt. 

Kunstgrasproject in Duffel

De familie van Nuffellen wilden switchen van ‘echt’ gras naar kunstgras. Een hele goede keuze als je het ons vraagt. Met veel plezier hebben wij hun tuin van kunstgras voorzien. “De tuin is heel erg mooi geworden. We zijn erg blij met het eindresultaat.”

De familie Van Nuffelen uit Duffel kozen voor het kunstgrastype ‘Manchester’ uit onze collectie. Dit type kunstgras is een mooie mat voor siergras. Voor uitstraling is dit kunstgras super, maar het is minder ideaal voor intensief gebruik. Onze kunstgrasleggers hebben maar liefst 60m2 kunstgras aangelegd bij de familie. Gelukkig zijn er zeer tevreden mee. “De tuin is heel erg mooi geworden. We zijn erg blij met het eindresultaat.”

De familie van Nuffelen koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat klanten zelf niks hoeven te doen en dat Mastergrass alles voor je regelt. Wij hanteren hierin vier opties. Deze zijn afhankelijk van de prijs, toepassing en persoonlijke voorkeur. Voor meer informatie hierover of over kunstgras, neem dan gerust contact op met ons.

Switchen van ‘echt’ gras naar kunstgras is een goede keuze als je het ons vraagt. Kunstgras blijft altijd mooi en het onderhoud ervan is minimaal. Bekijk het verschil op de foto’s hierboven.

€ per m²

Manchester

De Manchester is een super mooie mat voor siergras. Deze mat is qua uitstraling een topper maar niet bedoeld voor intensief gebruik.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…