Familie Radstaak koos voor kunstgras type Milaan voor in hun achtertuin. Bekijk het resultaat dat we mochten realiseren voor ze.

Kunstgrasproject in Ede

Het mooie Ede is weer een kunstgazon rijker, want mastergrass is langs geweest bij de familie radstaak. De tuin is weer helemaal opgeknapt en de familie is er erg over te spreken. “Wauw, wat mooi geworden! hartelijk dank voor dit prachtige eindresultaat.” Benieuwd naar dit project? lees dan snel verder.

De familie Radstaak uit Ede wilde een frisse wind door de tuin heen halen. Daar heeft Mastergrass uiteraard een steentje aan bijgedragen. Dankzij ons uitgebreide assortiment had de familie een ruime keuze aan kunstgras. Hun oog is uiteindelijk gevallen op het kunstgrassoort Milaan. Dit is een mooie mat met een unieke groene kleur, waardoor de mat natuurlijk oogt. Een goede keuze, al zeggen we het zelf.

Er ligt nu maar liefst 92m2 kunstgras bij de familie in de tuin. Zij kozen voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles van A tot Z door Mastergrass wordt geregeld: van het afvoeren van het oude gazon tot aan het opborstelen van het kunstgras. Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties hierin. Ben je benieuwd welke? Bekijk dan deze pagina.

De familie Radstaak is erg tevreden met hun gloednieuwe kunstgazon. “Wauw wat mooi geworden, hartelijk dank voor dit prachtige eindresultaat.” Dat vinden wij natuurlijk fijn om te horen. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kunstgras? Neem dan gerust contact op met ons.

€ 29,50 per m²

Milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…