Bij de familie Roosendaal uit Eindhoven legden we kunstgras van het type London in de achtertuin. Bekijk het resultaat.

Kunstgrasproject in Eindhoven

Kunstgras leggen is een vak. dit werk laat je over aan mastergrass, want wij zijn een expert op dit gebied. de familie roosendaal uit eindhoven koos voor mastergrass en ze zijn blij met het resultaat. “Wat een vakmanschap, prachtig werk geleverd mannen.” Lees er hieronder meer over.

De tuin van de familie Roosendaal uit Eindhoven kon wel een make-over gebruiken. De familie trok Mastergrass aan de mouw en nu ligt er een gloednieuw kunstgazon bij ze in de tuin. Er ligt 50m2 van het kunstgrassoort London, een populair soort uit onze collectie. Het is een innovatief kunstgras met een mooie uitstraling dat tegen een stootje kan.

De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles voor je doet. Je hoeft alleen te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. Vind je het fijn om zelf juist veel te doen aan je nieuwe kunstgazon? Geen probleem, want wij hanteren verschillende opties. Van veel zelf doen, tot alles aan ons overlaten. Wij houden rekening met jouw wensen.

De familie Roosendaal kan weer genieten van een prachtig kunstgazon vanaf het terras. Ze zijn er ook erg blij mee: “Wat een vakmanschap, prachtig werk geleverd mannen.” Kunstgras is ideaal als je geen zin hebt in veel onderhoud. Het blijft namelijk jarenlang mooi. Heb je interesse in ons kunstgras? Neem contact met ons op of vraag gratis een offerte aan.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. 

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…