snelle levering
15 jaar garantie

In Goirle ligt nu een mooi stuk kunstgras gelegd door Mastergrass. De familie Hendriks kan weer genieten van een prachtig gazon.

Kunstgrasproject in Goirle

In Goirle ligt nu een mooi stuk kunstgras gelegd door Mastergrass. De familie Hendriks kan weer genieten van een prachtig gazon. Benieuwd naar dit project en naar de tevredenheid van de familie? Lees dan verder.

Bij de familie Hendriks ligt op dit moment 68m2 van het kunstgrassoort Java in de tuin. Een goede keuze, want dit kunstgras is sterk én heeft een mooie uitstraling. Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Bij Mastergrass hanteren wij verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles aan onze kunstgrasleggers overlaten. De familie Hendriks koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat de familie alleen hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest heeft Mastergrass voor ze geregeld.

De familie is gelukkig tevreden over het resultaat. “Super strak, netjes gewerkt!” Dat horen wij natuurlijk graag. Wil je meer weten over ons kunstgras of het aanleggen ervan? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website. We komen regelmatig in de regio Tilburg om kunstgras te leggen.

€ 27,50 per m²

Java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…