Dit is een perfect voorbeeld om toch een beetje groen te creëren in je tuin. De klant wilde graag een volle uitstraling. 

Kunstgras in Groesbeek

Deze voortuin hebben wij gerealiseerd in Groesbeek. dit is een perfect voorbeeld om toch een beetje groen te creëren in je tuin.

De klant wilde graag een volle uitstraling. Na het zien van de diversen stalen kunstgras was de klant meteen verkocht en koos hij voor de London.

In deze tuin hebben wij ons aanleg pakket uitgebreid aangeboden. Het was een nieuwbouw tuin dus echt gras verwijderen was niet van toepassing, wel koos de klant voor een stabiele onderlaag van menggranulaat omdat hij 2 kinderen heeft en er veel op gespeeld zou worden.

Het was dus belangrijk dat de onderbouw altijd strak en mooi zou blijven. Zoals je kunt zien op de foto is het met 22 m2 geen grote oppervlakte maar is het een mooi geheel geworden door de London.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…