Mastergrass is langs geweest bij de familie Holzken in Helmond om weer een mooi stukje kunstgras aan te leggen. Bekijk hier naar het mooie werk wat Mastergraas heeft geleverd. 

Kunstgrasproject in Puurs

In Helmond heeft Mastergrass een tuin voorzien van mooi kunstgras. Deze keer klopte ze aan bij Nicky Holsken om hem vervolgens achter te laten met een nieuw kunstgazon. “We zijn supertevreden met het eindresultaat.”

40m2 van het kunstgrassoort London ligt nu in de tuin van Nicky Holsken. Bij Mastergrass hebben we een breed assortiment en het kunstgrassoort London valt bij vele klanten in de smaak door de uitstraling en stevigheid. Meer weten? Bekijk hier ons assortiment.

Bij Mastergrass hanteren we een aantal opties voor het leggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wil je veel zelf doen of laat je het werk liever over aan onze ervaren kunstgrasleggers? Geef je voorkeur aan en wij regelen het. Nicky koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant zorgt voor het gereedmaken van de tuin en een doorgang naar de tuin van 90 centimeter. De rest doet Mastergrass voor je.

De kinderen van Nicky kunnen nu volop spelen op hun gloednieuwe kunstgras. Ideaal, want ons kunstgras is gemaakt om erop te ravotten. Kindvriendelijkheid vinden wij namelijk erg belangrijk.

Overweeg je om kunstgras aan te leggen in je tuin? Vraag gratis stalen of een offerte aan. Voor verdere vragen staan we je graag te woord.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…