snelle levering
15 jaar garantie

Deze tuin was een speelplek voor de kids en er werd veel in de avond buiten gezeten met vrienden en familie. 

Kunstgras in Helmond

Deze tuin was een speelplek voor de kids en er werd veel in de avond buiten gezeten met vrienden en familie.

Midden in het seizoen hebben wij deze tuin gerealiseerd in Helmond. Doordat beide eigenaren erg druk zijn met hun werk en ze geen tijd hebben om de tuin te onderhouden wilden ze graag voorzien worden van kunstgras.

Het huidige gras was 150 m2 en moest helemaal voorzien worden van kunstgras. Het echte gras lag strak tegen de beplanting dus wilde meneer een afscheiding hebben van kunstgras naar beplanting, daar hebben we ecoborder kantopsluiting voor gebruikt. Dit hebben we gedaan omdat er rondingen zaten in de beplanting en met deze kantoplsuiting wordt deze het mooist en het strakst.

De eigenaar heeft gekozen voor de Tokio van Mastergrass. Deze mat heeft een steekhoogte van 50 mm en is erg natuurlijk. De klant had veel donkere elementen in de tuin en dit licht gekleurde kunstgras sprong er mooi uit.

Wij hebben ons totaal aanlegpakket aangeboden, zo werden alle werkzaamheden verricht van afgraven tot aanvullen mengranulaat tot de afwerking van het kunstgras. Als je kijkt naar het eindresultaat dan springt deze kunstgras mat er goed uit door zijn felle kleuren.

De reactie van de klant was wederom erg goed en hij was er super tevreden mee. Ook hebben wij de klant een onderhoudsborstel gegeven omdat er veel m2 aangelegd zijn in deze tuin. Zo kan hij zijn tuin goed bijhouden en de vezelfs weer mooi schoon en omhoog borstelen indien nodig.

€ 39,00 per m²

Tokio

De Tokio is een mooie volle mat met met een hele goede prijs-kwaliteit. Door de 40mm hoge vezel kan deze mat ingezet worden tegen intensief gebruik en is deze ook erg natuurlijk. Door de vele steken heeft deze mat een superluxe uitstraling.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…