De familie Rapmund uit Helmond heeft sinds kort een gloednieuw kunstgazon in de tuin en dat heeft Mastergrass voor ze geregeld. 

Kunstgrasproject in Helmond

De familie Rapmund uit Helmond heeft sinds kort een gloednieuw kunstgazon in de tuin en dat heeft Mastergrass voor ze geregeld. Benieuwd naar hoe wij te werk zijn gegaan? Lees dan verder.

De familie Rapmund was toe aan een nieuw gazon en koos voor kunstgras. Ideaal als je liever niet omkijkt naar het gras in de tuin. Mastergrass vertrok naar Helmond om de tuin van de familie om te toveren tot een mooi stuk kunstgras. Het resultaat mag er zijn. Ook de familie is tevreden, want ze lieten het volgende aan ons weten: “Heel mooi!”

De kunstgrasleggers van Mastergrass hebben 55m2 van het kunstgrassoort London aangelegd. Dit is een populaire kunstgrassoort uit onze collectie. Daarnaast koos de familie voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alle werkzaamheden gedaan heeft betreft het leggen van kunstgras. Wij hanteren verschillende opties hierin. Bekijk deze pagina voor de aanlegpakketten.

Heb je vragen over kunstgras of het laten leggen van kunstgras door Mastergrass? Neem dan contact op met ons, want wij helpen je graag verder. Vraag ook een gratis offerte of stalen aan bij ons.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…