Zoals te zien op de foto’s was dit geen recht toe, recht aan tuin en was kundige precisie nodig om het kunstgras netjes te installeren. 

Kunstgras in Hengelo

In Hengelo hebben wij in augustus 2020 dit prachtige project opgeleverd.

De klant wilde een onderhoudsvriendelijkere tuin die niet minder natuurlijk zou ogen. Samen kozen we ervoor om de Londen te installeren, deze topper uit het Mastergrass assortiment heeft een ontzettend natuurlijke uitstraling en ziet er door de gebruikte steektechniek vanaf elke kant hetzelfde uit.

Zoals te zien op de foto’s was dit geen recht toe, recht aan tuin en was kundige precisie nodig om het kunstgras netjes te installeren langs alle schuine stukken en hoekjes die deze tuin had.

Door het aanlegservice compleet pakket aan te bieden konden we de tuin zo net mogelijk opleveren, met oog voor de kleinste details. Een mooi project, met een fantastisch resultaat en een zeer tevreden klant.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…