Mastergrass heeft weer een mooi gazon aangelegd in Huissen bij de familie van Arckel. Bekijk hier het prachtige gazon. 

Kunstgrasproject in Huissen

Bij de familie van Arckel in Huissen is de tuin voorzien van prachtig kunstgras. Onze kunstgrasleggers hebben hier met veel plezier gewerkt. Meer weten over dit project? Lees alles hieronder.

Als je veel last hebt van pollen in de lucht of een hekel hebt aan onkruid op je gazon, dan is kunstgras een perfecte oplossing. Dat dacht de familie van Arckel uit Huissen ook, dus zij lieten onze kunstgrasleggers maar liefst 50m2 kunstgras leggen bij hen in de tuin. Ze kozen voor het kunstgrassoort London. Dit is een populaire uit onze collectie. Het is stevig en heeft een mooie uitstraling.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Wil je zelf veel werk doen of laat je het liever doen door onze kunstgrasleggers? Wat jouw voorkeur ook is, wij passen ons daarop aan. De familie van Arckel koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat ze alleen maar hoefde te zorgen voor een doorgang in de tuin van 90 centimeter.

De familie is erg blij met hun gloednieuwe kunstgras. “We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De tuin is prachtig geworden.” Van tevreden klanten krijgen wij ook een grote glimlach op ons gezicht.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…