snelle levering
15 jaar garantie

Mastergrass heeft weer een mooi gazon aangelegd in Huissen bij de familie Heumen. 

Kunstgrasproject in Huissen

In Huissen was het laatst een mooie dag, want onze kunstgrasleggers van Mastergrass kwamen op bezoek bij de familie Heumen om hun tuin te voorzien van kunstgras. Het resultaat mag er wezen en dat vond de familie ook. “Prachtig resultaat.”

In Huissen ligt bij de familie Heumen prachtig kunstgras in de tuin. De familie koos voor het kunstgrassoort London. Dit is innovatief kunstgras met een prachtige uitstraling. Overigens een populaire uit onze collectie. Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk dan deze pagina.

Er ligt maar liefst 55m2 kunstgras London in de tuin. De familie Heumen koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat zij alleen hoefden te zorgen voor een doorgang naar de tuin van 90 centimeter. De rest hebben onze kunstgrasleggers voor ze gedaan. Zelfs het oude gazon is door Mastergrass weggewerkt. Ideaal toch? Als je zelf ook de handen uit de mouwen wil steken, is dat geen probleem. Geef je voorkeuren aan en wij kijken welk pakket het beste bij je past.

De familie is meer dan tevreden met het resultaat. “Prachtig resultaat” lieten zij aan ons weten. Kunstgras biedt uitkomst als je zo min mogelijk onderhoud wil hebben aan je tuin, geen last wil hebben van pollen of gewoon een superstrak kunstgazon wil. Meer informatie over kunstgras? Neem gerust contact met ons op of bekijk de website.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…