Onze kunstgrasleggers werden opgeroepen om naar de provincie Antwerpen te gaan om de familie Verkammen te verblijden met kunstgras. Bekijk het resultaat.

Kunstgrasproject in Kontich

de kunstgrasleggers van mastergrass werden opgeroepen om naar de provincie antwerpen te gaan om de familie verkammen te verblijden met kunstgras. dat is goed gelukt. “mooi gedaan, dankjewel!” bekijk hieronder het resultaat.

Waarom zou je kiezen voor kunstgras in plaats van ‘echt’ gras? Eigenlijk heel simpel: je hebt weinig onderhoud, geen last van allergieën, het blijft altijd mooi en het lijkt veel op ‘echt’ gras. Dat dacht Andy verkammen uit Kontich ook, dus vertrok Mastergrass naar België.

In de tuin van Andy ligt nu 110m2 kunstgras van het kunstgrassoort London. Dit is een innovatief kunstgrassoort en valt in de smaak bij velen. Het past perfect bij de familie in de tuin. De kinderen zullen er ook vast en zeker plezier van hebben. Goede keuze dus. Andy is er zelf gelukkig ook blij mee. “Mooi gedaan, dankjewel!”

De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant alleen hoeft te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter en dat de rest van de taken voor Mastergrass is. Wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken? Dat kan, want wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Veel zelf doen of alles laten doen. Lees er hier meer over.

Vragen over kunstgras of het leggen van kunstgras door Mastergrass? Neem gerust contact op met ons, want wij helpen je graag verder.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…