snelle levering
15 jaar garantie

Mastergrass is bij Erik uit Loosdrecht langs geweest om daar een mooi stukje gazon aan te leggen. 

Kunstgrasproject in Loosdrecht

Erik uit Loosdrecht was toe aan wat anders en koos voor kunstgras van Mastergrass. niet zomaar groen kunstgras, maar ook nog eens in een hippe kleur. Benieuwd naar dit project in Loosdrecht? Lees dan snel verder.

Niet groen, maar antraciet is de kleur van het gras van Erik uit Loosdrecht. Onze kunstgrasleggers hebben met veel plezier 80m2 van dit mooie kunstgras gelegd. Ben je benieuwd welke kunstgrassoorten wij aanbieden? Bekijk dan deze pagina. Er zit vast iets tussen wat jouw wensen vervult.

Erik koos voor het start pakket. Dit houdt in dat hij zelf de ondergrond klaar moest maken voor gebruik, zoals zorgen voor een vlakke ondergrond. De rest is geregeld door Mastergrass. Hierin hanteren we vier opties. Van veel zelf doen tot het werk laten doen door onze kunstgrasleggers. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Erik is erg blij met zijn nieuwe kunstgazon. Ook was hij zeer tevreden over de kleur. Een keer wat anders dan groen en het resultaat mag er zeker zijn. Overweeg je ook om kunstgras aan te laten leggen? Neem gerust contact op met ons.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…