Rick Moenen uit Maastricht wilde graag kunstgras in zijn tuin, dus dat hebben wij van Mastergrass natuurlijk geregeld. 

Kunstgrasproject in Maastricht

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Maastricht om bij Rick Moenen een prachtig stuk kunstgras te leggen in zijn tuin. Dat was voor ons geen probleem natuurlijk, dus in een mum van tijd was het geregeld. Lees hieronder over de tevredenheid van Rick.

Rick Moenen uit Maastricht wilde graag kunstgras in zijn tuin, dus dat hebben wij van Mastergrass natuurlijk geregeld. 30m2 aan kunstgras van de kunstgrassoort ‘Londen’ is in zijn tuin gelegd. De Londen is overigens een van de populairste kunstgrassoorten uit onze collectie.

Rick koos voor het complete pakket, dus wij hebben alles van het begin tot het eind voor hem geregeld. Ideaal dus! Op de foto’s hierboven zie je hoe de tuin vóór het kunstgras er uitzag en hoe deze er nu uitziet. Dat is niet verkeerd, toch? Dat vond Rick ook niet. “We zijn superblij met het eindresultaat.” Dat horen wij graag natuurlijk.

Kunstgras is het overwegen waard als je tuin een upgrade nodig heeft of als je dat grasmaaien zat bent. Kunstgras blijft er overigens jarenlang goed uitzien. Heb je nog meer vragen over kunstgras of het aanleggen hiervan? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…