Mastergrass werd opgeroepen om in het Noord-Brabantse Nistelrode kunstgras te leggen van het kunstgrassoort Amsterdam. Het resultaat mag er zijn.

Kunstgrasproject in Nistelrode

mastergrass werd opgeroepen om in het noord-brabantse nistelrode kunstgras te leggen van het kunstgrassoort amsterdam. het resultaat mag er zijn. benieuwd naar het resultaat? lees dan verder.

Bij Paul in Nistelrode ligt nu een mooi stuk kunstgras, zodat hij optimaal kan genieten van zijn tuin. De zithoek is nu omringd met kunstgras van het kunstgrassoort Amsterdam. Dit is natuurlijk ogend kunstgras door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezel. Er ligt nu 48m2 Amsterdam bij Paul in de achtertuin.

Paul koos voor het uitgebreide pakket, wat inhoudt dat hij alleen hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest heeft Mastergrass voor hem geregeld. Benieuwd naar onze mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras? Bekijk dan deze pagina. Bij Mastergrass vinden we de voorkeuren van onze klanten erg belangrijk, dus kijken we altijd samen welke optie het beste overeenkomt met je wensen.

Kunstgras is modern, mooi, makkelijk in onderhoud en lijkt sprekend op natuurlijk gras. Kortom: waar wacht je nog op? Neem gerust contact met ons op voor vragen over het leggen van kunstgras. Kijk ook eens rond op onze website. Klik bijvoorbeeld op deze pagina om ons assortiment te bekijken.

€ 32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…